Fursecuri cu ciocolată

IMG_3064IMG_3069IMG_3077

Fursecuri elegante, cu aroma de migdale, perfecte penru orice ocazie!

Le puteti prepara impreuna cu copiii vostri, vor fi bucurosi sa le modeleze si sa le treaca prin zahar pudra!

Ingrediente:

– 250 gr de faina
– 75 gr cacao neagra
– 3 oua
– 70 gr de unt
– 170 gr zahar
– 100 gr zahar pudra
– 2 lingurite praf de copt
– ½ fiola extract migdale
– 1 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare:
1. Amestecam intr-un bol ingredientele uscate ( faina, cacao, praful de copt ).

2. In alt bol vom mixa untul, zaharul, esenta de migdale si de vanilie. Adaugam pe rand cele 3 oua si mixam pana se omogenizeaza foarte bine compozitia.

3. Adaugam treptat amestecul de ingredient uscate si vom obtine un aluat moale pe care il vom acoperi cu o folie si il vom pastra in frigider timp de trei ore.

4. Incalzim cuptorul la 180 de grade C. Luam cate o lingurita de compozitie pe care o vom modela cu mana, formand bilute de marimea unei nuci, apoi le vom trece prin zahar pudra, astfel incat sa fie acoperita in totalitate.

5. Le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt, lasand o anume distanta intre ele.
– Dam tava la cuptor pentru 8-10 minute.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s