Trufe de ciocolata neagră

IMG_3254IMG_3273

 

Garantat – cele mai bune trufe!!!

Cremoase, pline de ciocola, inbracate de sarbaoare cu diferite decoraiuni!

Ingrediente:

– 200 gr ciocolată neagră (60-70 % )
– 50 gr ulei de cocos sau unt
– 100 ml smântână pentru frișcă
– 2 linguri zahăr pudră
– 1 lingură de miere
– 1 linguriță extract vanilie

Pentru decor;

Nucă de cocos, fistic tocat, pudră de cacao, ornamente din ciocolată

 

Mod de preparare:
– Topim cioclata pe bain-marie, adaugam ulei de cocos, mierea, vanilia și zahărul pudră, apoi lăsăm la temperatura camerei sa se răcească 2-3 minute.

– Batem frișca si o încorporăm in ciocolată. Acoperim si dăm la rece pentru două ore.

– Luăm cate o linguriță din compoziția de ciocolată si vom modela in palme biluțe, pe care le vom trece prin diferite decorațiuni, apoi le asezăm pe hartiuțe speciale.

– Păstrăm la rece până la momentul servirii.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s