Cheesecake la pahar

Un desert usor de realizat pentru ocazii speciale- 8 Martie

Cheesecake la pahar

Ingrediente: 12 porții

Crema:

– 500 gr brânză cremă
– 1 cutie lapte condensat(400 gr)
– 200 ml smântânâ pentru frișcă(1 cutiuță)
– 2 lingurițe extract de vanilie
– 5 linguri suc de lămâie

Amestecul de biscuite:

– 400 gr biscuiți zdrobiți
– 130 gr unt topit

Decor:

– Gem de afine sau zmeură (sos de fructe)
– Fulgi de migdale

Mod de preparare:

1. În bolul unui mixer adăugăm brânza, laptele condensat, vanilia și sucul de lămâie. Cu ajutorul mixerului le amestecăm până obținem o cremă.
2. Separat in alt bol batem smântâna spumă, apoi cu ajutorul unei palete o încorporăm ușor in compoziția de brânză.
3. Amestecăm biscuiți zdrobiți cu untul topit și răcit, apoi repartizăm compoziția in 12 pahare, câte 2 linguri in fiecare pahar.
4. Punem crema într-o pungă de plastic, tăiem vârful și împărțim crema in cele 12 pahare uniform.
5. Deasupra punem câte o lingură de gem sau sos de fructe și decorăm cu fulgi de migdale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s