BRIOSE FERERO-ROCHER

 

IMG_2206nnIMG_1989m

 

Aluatul:

140 gr făină
1/2 linguriță praf de copt
1/2 linguriță bicarbonat
1/4 linguriță sare
40 gr cacao
180 gr zahăr
2 ouă
120 gr unt topit și răcit
120 ml cafea caldă
1 lingurița extract de vanilie
12 Ferrero- Rocher înghețate

Decor
200 ml frișcă
100 gr mascarpone
1 lingură plină cacao
2 linguri zahăr pudră
12 Ferrero-Rocher

Mod de preparare:
1. Încălzim cuptorul la 180 grade, tapetăm o tavă de brioșe cu hârtiuțe de copt.
2. Intr-un bol mare cernem făina, cocao, bicarbonat, sare si praful de copt împreună.
Facem o gropiță in mijloc si adăugăm zahărul, ouăle, untul topit, cafeaua și
extractul de vanilie si le mixăm toate împreună.
3. Turnăm puțin din compoziția obținută in formele de brioșe, adăugăm câte un Ferrero Rocher înghețat in mijlocul fiecăreia, apoi acoperim cu restul de compoziție.
4. Coacem brioșele în cuptorul încălzit timp de 15 -18 minute.
5. Scoatem tava din cuptor si lăsam brioșele să se răcească pe un grătar.
6. Pentru crema de decor vom amesteca mascarponele cu zahărul pudră si cacao, apoi vom încorpora frișca bătută spumă.
7. Punem peste brioșele răcite un strat de nutela și cu ajutorul unui poș vom decora brioșele cu cremă, iar deasupra câte un Ferrero-Rocher.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s