NEGRESE-CHEESECAKE CU ZMEURĀ

Acest desert cremos va fi indrăgit de familia ta in orice perioada a anului 🙂

IMG_6825hmIMG_6739vIMG_6863ck

Ingrediente:

Compoziția de negrese:

200 gr unt

170 gr zahār

3 ouā

200 gr ciocolatā neagrā 50%

1 lingurițā extract de vanilie

100 gr fāinā

Strat de brânzā:

450 gr brânzâ cremă

1 linguriță extract de vanilie

100 gr zahăr

2 ouă

Mod de preparare:

  1. Încingem cuptorul la 180 de grade. Ungem cu unt o tavă cu dimensiunile de 23/33 cm.
  2. Batem cu mixerul untul tăiat cubulețele împreună cu zahărul și vanilia. Adăugăm cele 3 ouă câte unul și mixăm bine după fiecare adăugare.
  3. Topim ciocolata pe bain-marie, lăsăm să se răcească puțin apoi o adăugăm în crema de unt.
  4. Ușor încorporăm făina cu o paletă.
  5. Pentru compoziția de cheesecake se mixează brânza cu zahărul, vanilia și cele 2 ouă până obținem o cremă.
  6. Întindem în tavă compoziția de negrese, peste ea întindem cea de cheesecake și deasupra așezăm zmeura.
  7. Dăm la cuptor pentru 40 minute până se leagă brânza.
  8. Lăsăm să se răcească, apoi o tăiem în formă de pătrat.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s