SALATĂ CU ROȘII ȘI FASOLE ROȘIE

 

Aceasta salata colorata si plina de arome, are in ea tot ce este necesar pentru a fi servita separat ca si un meniu mai putin caloric dar consistent. Va recomand sa o incercati si stiu sigur ca o sa va placa.

 

IMG_7845llIMG_7813uuIMG_7859kkk

 

 

Ingrediente:

2 cutii fasole roșie (500gr fasole fiartă)

1 ceapă tocată mărunt

1 cățel de usturoi pisat

1 lingură boabe uscate de coriandru

6-7 roșii tocate cubulețe

3 linguri ulei de măsline

1-2 lingurițe sare

2-3 linguri pătrunjel tocat

Sucul unei lămâi mici

Mod de preparare:

1. Desfacem cutiile de fasole și le vărsăm într-o strecurătoare, apoi clădim fasolea sub jetul de apă lăsând să se scurgă toată apa.

2. Adăugăm fasolea într-un bol mare, peste care punem ceapa tocată, usturoiul pisat și roșiile tocate cubulețe.

3. Punem într-un mojar sau râșniță boabele de coriandru și le zdrobim mărunt, apoi le adăugăm peste roșii împreună cu uleiul de măsline, pătrunjelul proaspăt tocat, sare și suc de lămâie după gust.

4. Amestecăm toate ingredientele și servim salată cu felii de pâine prăjită.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s