CIUPERCI CU BRÂNZETURI ȘI NUCI 

IMG_3645

Un aperitiv select și gusos!

Ingrediente:

6-7 ciuperci mari champignon brune sau albe

100 gr gorgonzola sau brânză cu mucegai albastru

50 gr brânză cedar sau brie

30 gr nuci tocate bucăți

Frunze de rucola pentru servit

Mod de preparare:

  1. Încingem cuptorul la 200 grade, aranjăm ciupercile intr-o tavă unsă cu ulei și le umplem în interior cu diferite brânzeturi și nuci.
  2. Dăm tava la cuptor pentru 10-15 min.
  3. Scoatem ciupercile din cuptor și le lăsăm să se răcească puțin.
  4. Aranjăm pe un platou frunze de rucola, iar deasupra așezăm ciupercile umplute.
  5. Se pot servi calde sau reci.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s